Välkommen till EkonomiskFri.nu, bloggen som varje vecka publicerar riktiga berättelser från riktiga människor. Gemensamt från deras storys är att de på ett eller annat sätt handlar om frihet. Det kan handla om allt från ett sabbatsår till att starta eget företag eller någon som slutat att jobba helt.

Det kan även handla om att jobba platsoberoende, eller att ta tillfälliga jobb för att möjliggöra resor eller få tid till mål och drömmar man har.

Sidan drivs av mig, Frihetsmaskinen. Jag är sean mars 2020 ekonomiskt fri och den här sidan är lite av ett “passion-project” för mig. jag hade själv älskat att läsa berättelser från andra som var mitt i eller hade klarat av den resan jag själv var i och jag vill fortfarande läsa om det.

Därför bestämde jag mig nu för att starta den sidan. Både för att jag vill läsa allas berättelser, men även för att jag nu har tid att hitta folk och intervjua dom.

Jag hoppas att sidan ska uppskattas och om du själv vill medverka i en intervju eller har tips på någon du vill ha med kan du alltid höra av dig!

Kontakt: info@ekonomisktfri.nu